Aktualno_logo

45 predškolaca oprostilo se od prekrasnih dana u gradskom Dječjem vrtiću Ivančice

Četrdeset i petero mališana Dječjeg vrtića Ivančice jučer se programom ispunjenim pjesmom, plesom i stihovima oprostilo od prekrasnih dana provedenih sa svojim odgojiteljicama i odgojiteljima u ivanečkoj gradskoj predškolskoj ustanovi.

Praćeni glazbom Faringaša iz Prigorca i aplauzom roditelja, djedova i baka, razigrana djeca u paviljonu u gradskom parku iz svega su glasa pjevala pjesme na domaćem, ivanečkom govoru te oduševila plesom i simpatičnim izvedbama stihova.

U ime Grada Ivanca, prigodne riječi uputio im je i zamjenik gradonačelnika Marko Friščić, zaželjevši im mnogo sreće u predstojećim školskim danima, gdje ih očekuju nova uzbuđenja i izazovi.

Od djece se oprostila i ravnateljica Dječjeg vrtića Milena Golubić poručivši im da je pred njima novo životno razdoblje, ali da će prijateljstva stečena u vrtiću zadržati i pamtiti cijeli život.

Nakon završetka, klinci su se počastili bombonima i čokoladicama kojima ih je, slijedom dugogodišnje tradicije, i ovoga puta počastio Grad Ivanec.

A nakon toga, djeca su se razbježala do „napuhanaca“ i bazenčića i posvetila se onome što im zasad ide najbolje – igri i uživanju! Sretno, maleni!

Startajte dan sa smijehom
06/07/2022
Kraj priprema na Kupresu
U posljednjoj pripremnoj utakmici na Kupresu, momčad Varaždina odigrala je 1:1 s bosansko-hercegovačkim premijerligašom
05/07/2022