Aktualno_logo

Kovačević: Slavit ćemo zajedno s našim navijačima!

Varaždin je puno naučio od neugodnog poraza doživljenog od Rudeša. Najprije su „razmontirali“ Jarun s visokih 4:0, da bi kolo kasnije u gostima pobijedili nimalo lošu momčad Sesveta rezultatom 3:2. U obje utakmice pokazali su vrlo dobru igru i s puno optimizma sada dočekuju Dugopolje.

U početku sezone bilo je manjih problema, nismo dobro stajali na tablici, ali nakon toga možemo sa sigurnošću reći da smo se digli te ostatak sezone odigrali vrlo ozbiljno i na najvišoj razini. Izuzetak je utakmica u Rudešu iz koje smo mnogo toga naučili i ja, i moji igrači. Što se tiče Dugopolja, očekuje nas jedna izuzetno teška utakmica jer ponovno imamo protivnika koji još uvijek nije osigurao ostanak u ligi i sigurno će dati sve od sebe da nam uzmu bodove. Naš imperativ je pobjeda, dobro ćemo se pripremiti , želimo pobijediti utakmicu pa da zajedno s navijačima možemo slaviti– rekao je trener Varaždina Mario Kovačević.

Utakmicu s Dugopoljem sigurno će propustiti Šego, jedan od najvažnijih igrača u momčadi Varaždina ove sezone koji je ujedno i najbolji strijelac Varaždinaca. U prošloj utakmici vratio se Herrera, međutim teren je ranije morao napustiti Teklić zbog ozlijede ramena.

Teklić je počeo trenirati ponovno i mogli bi smo računati na njega za utakmicu protiv Dugopolja. Vratio se Herrera, na kojeg ne možemo računati za punih 90 minuta, ali jako je bitan igrač za nas i sigurno može biti od velike pomoći. Svi ostali, osim Vuka, su spremni i jedva čekaju da utakmica počne – zaključio je optimistični Kovačević.

Zanimanje za utakmicu je veliko. Zapadna tribina je rasprodana, pa će biti otvorena i istočna tribina. Čeka nas atmosfera kao i prije tri godine u utakmici sa Šibenikom, što je veliki plus za igrače koji će sigurno dati sve od sebe da ponovno vrate prvoligaški nogomet u barokni grad.

Čestitamo
U Varaždinske Toplice u utorak je stiglo novo, veliko i značajno priznanje. Naime, gradonačelnici
07/10/2022