Aktualno_logo

Napokon dobra vijest!!! Skupocjeni ukradeni bicikl policija je pronašla i vratila vlasniku!!!

Ovoga puta i strancu je bio ukraden bicikl, ali na svu sreću uz odličnu policijsku intervenciju bicikl je vraćen vlasniku. Nešto više o ovom slučaju reći će nam policija. Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 26 godina iz Svibovca Podravskog. Sumnja se da je u noći 23./24. srpnja na parkiralištu jednog prenoćišta u ulici Franca Prešerna u Varaždinu
otuđio montirani na vozilu skupocjeni bicikl marke „SUP“ vlasništvo poljskog državljana starosti 39 godina. Vrijednost bicikla procjenjuje se na 22000 kuna.

Brzim i operativnim radom policijski službenici su u nekoliko dana od krađe pronašli počinitelja i skupocjeni bicikl, te obavijestili oštećenog 39-godišnjaka koji je u tom trenutku boravio na ljetovanju na hrvatskom Jadranu, a u Varaždinu je bio na proputovanju.

Danas, 4. kolovoza pri povratu u Poljsku, oštećenom 39-godišnjaku su policijski službenici u Policijskoj postaji Varaždin vratili skupocjeni bicikl. Tom prigodom je Poljak istaknuo; „vrlo sam sretan što je bicikl pronađen i puno zahvaljujem Hrvatskoj policiji i Varaždinskim policajcima što su pronašli moj bicikl“.


Nakon preuzimanja bicikla, Poljska obitelj veselo je nastavila putovanje prema svog gradu.

Pročitajte detalje
U Varaždinu, u zagrebačkoj ulici kod mosta preko rijeke plitvice došlo je do prometne
10/08/2022