Aktualno_logo

Nastavlja se postavljanje javne rasvjete na području Zlogonja

Riječ je o radovima kojima se na području Zlogonja – nakon provedene opširne rekonstrukcije niskonaponske mreže u okviru kojih su na području navedenog naselja prije nekoliko godina izgrađene i u rad puštene tri trafostanice čime je osigurana kvalitetna opskrba električnom energijom i riješen problem prekida njenom opskrbom za tamošnja domaćinstva – nastavlja širenje mreže javne rasvjete na području Grada Lepoglave.

 Ugovorena vrijednost radova, s porezom na dodanu vrijednost, iznosi 216.079 kuna, a njima će, na dionici dugoj oko 500 metara uz županijsku cestu ŽC2056 i lokalnu cestu LC25181 prema naselju Donja Voća, biti postavljeno 25 stupova javne rasvjete i 14 novih lampi. Gradonačelnik Marijan Škvarić potpisao je, ispred Grada Lepoglave, s vlasnikom tvrtke Elektro Golub Stjepanom Golubom, Ugovor o radovima na produžetku javne rasvjete u Zlogonju.

 – Nastavljamo sa širenjem mreže javne rasvjete čime, dodatno, na višu razinu podižemo komunalni standard na cijelom gradskom području. Na ovaj način, osvjetljivanjem cesta, podižemo sigurnost građana koji se njima kreću za mraka. Upravo je sigurnost građana jedan od prioriteta o kojem u Gradu vodimo brigu kad je u pitanju razvoj komunalne infrastrukture., poručio je gradonačelnik Škvarić.

Info
Grad Varaždin aktivno potiče korištenje obnovljivih izvora energije s ciljem povećanja energetske učinkovitosti postojećih obiteljskih
07/10/2022
Gostovala je Slovenija i Češka
U varaždinskom hotelu Turist u četvrtak, 6. listopada 2022. godine gradonačelnik Grada Varaždina otvorio
07/10/2022
Gostovala je Slovenija i Češka
U varaždinskom hotelu Turist u četvrtak, 6. listopada 2022. godine gradonačelnik Grada Varaždina otvorio
07/10/2022