Aktualno_logo

Policija otkrila višestrukog mladog lopova

Nadajmo se da će ovaj mladi kradljivac izvući pouku iz počinjenih kaznenih djela i da će se okrenuti na pozitivnu legalnu stranu. Policija nam donosi detalje o višestrukim krađama koje su se dogodile nedavno.


Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako je 18-godišnjak s područja grada Murskog Središća, počinio kaznena djela teške krađe i krađe. Naime, sumnja se kako je početkom srpnja ove godine u Murskom Središću, provalio u ugostiteljski objekt u Tekstilnoj ulici, odakle je ukrao novac i razna alkoholna pića. Materijalna šteta prema odštetnom zahtjevu oštećenog poduzeća sa sjedištem u
Čakovcu, procijenjena je na nešto manje od 4.000 kuna.
Ujedno, sumnja se kako je krajem lipnja ove godine u Peklenici, Industrijskoj ulici, nepoznati počinitelj na odlagalištu građevinskog materijala iz otvorene sušare i otvorenog kontejnera ukrao više vrsta električnih kablova te izmjenjivač vode iz protočnog bojlera. Materijalna šeta prema izjavi 64-godišnjeg vlasnika procijenjena je na nešto više od 3.000 kuna.
Prema 18-godišnjem osumnjičeniku podnijet će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljenim kaznenim prijavama protiv nepoznatog počinitelja.

Info
Grad Varaždin aktivno potiče korištenje obnovljivih izvora energije s ciljem povećanja energetske učinkovitosti postojećih obiteljskih
07/10/2022
Gostovala je Slovenija i Češka
U varaždinskom hotelu Turist u četvrtak, 6. listopada 2022. godine gradonačelnik Grada Varaždina otvorio
07/10/2022