Aktualno_logo

Ukradena tri automobila, a jedan je pronađen! Pročitajte o čemu se radi

Na gotovo iste datume ukradena su 3 automobila. Sreća u nesreći je ta da su policijski službenici pronašli jedan od ukradenih automobil. Da li je riječ o organiziranom automobilskom kriminalu ili je slučajnost da je vremenski razmak tako sumnjivo mali, tko bi znao?! Ovako je to opisala zagebačka policija:

1. Otuđena Škoda Octavia

Od 5. do 6. svibnja od 21.40 do 8.45 sati na Trnju u Ulici Prisavlje, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Škoda Octavia virovitičkih registarskih oznaka vlasništvo 79-godišnjakinje.

Materijalna šteta iznosi oko 26.000 kuna.

2. Otuđena Seat Cordoba

Od  4. do 5. svibnja od 12 do 20 sati u Novom Zagrebu u Ulici Mije Šiloboda Bolšića, nepoznati je počinitelj otuđio osobni automobil marke Seat Cordoba koprivničkih registarskih oznaka vlasništvo 51-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi oko 10.000 kuna.

3. Otuđen Mercedes Sprinter

Između 22. siječnja i 6. svibnja u Sesvetama u Ulici Ljudevita Posavskog, nepoznati je počinitelj otuđio kombi vozilo marke Mercedes Sprinter zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 38-godišnjaka.

Materijalna šteta iznosi oko 50.000 kuna.

4. Pronađen ranije otuđeni Seat Alteca

U četvrtak, 5. svibnja u popodnevnim satima, na Trešnjevci u Listopadskoj ulici, policijski službenici pronašli su osobni automobil marke Seat Ateca za kojeg je utvrđeno da je ranije otuđen s područja Republike Njemačke.  

Fotografija je preuzete sa stranice www.pexels.com

Pogledajte video
07/10/2022
Gostovala je Slovenija i Češka
U varaždinskom hotelu Turist u četvrtak, 6. listopada 2022. godine gradonačelnik Grada Varaždina otvorio
07/10/2022