Aktualno_logo

Upoznajte Petru, najseksi doktoricu u Hrvatskoj

Na Instagramu je znaju kao najseksi doktoricu u Hrvatskoj. Medijsku je prašinu podigla kad je za Valentinovo objavila “oglas” da će glumiti djevojku usamljenima, hakirali su joj stari profil sa gotovo 100 tisuća pratitelja, no ona ne posustaje.

Sad već ima preko 35 tisuća fanova na Instagramu koji iz dana u dana uživaju u dogodovštinama ove izuzetno zaniljive i duhovite mlade žene. Ona je Petra Meštrić iz Sračinca.

Petra je od nedavno doktorica medicine, a završila je Medicinski fakultet u Rijeci. Kako je zaljubljena u putovanja, slobodno možemo reći da je kozmopolitkinja. Nije je sramota ništa raditi i trenutno je angažirana kao hostesa u jednom klubu u Novalji.

Tako se i Petra neki dan našalila na svoj račun napisavši : “Jeste li kad vidjeli doktoricu medicine da radi kao hostesa? Ja nisam”.

Ubrzo su joj stizale i zanimljive poslovne ponude, a jedna koja nam je zapala u oko je ona domišljatog Riječana koji je poziva da mu okopava jabuke u vrtu za 40 kuna po satu.

Petra ga nije “otpilila”, već mu je odgovorila da može. Ovu zgodnu doktoricu voli fotoobjektiv i možda joj se vrlo skoro ostvari životna želja da se bavi glumom. Želimo joj to od srca.

Info
Grad Varaždin aktivno potiče korištenje obnovljivih izvora energije s ciljem povećanja energetske učinkovitosti postojećih obiteljskih
07/10/2022
Gostovala je Slovenija i Češka
U varaždinskom hotelu Turist u četvrtak, 6. listopada 2022. godine gradonačelnik Grada Varaždina otvorio
07/10/2022