Aktualno_logo

Zar opet?! u protekla 24 sata zabilježeno je nekoliko krađa!!! Pročitajte što je sve ukradeno!!!

Nažalost ponovo je ukraden još jedan bicikl u protekla 24 sata, ali ovog puta ukradeno je dosta drugih stvar!!! Policija je zabilježila 3 “friške” krađe pa pročitajte o čemu je točno riječ.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu muškarca starosti 49 godina, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, 31. srpnja u Milkovićevoj ulici u Varaždinu iz dvorišta otuđio bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu žene starosti 63 godine, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, 1. kolovoza u Koprivničkoj ulici u Varaždinu iz obiteljske kuće otuđio dva televizora, dječji motor i ribičke štapove. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.


Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu muškarca starosti 51 godinu, kojom prijavljuje da je nepoznati počinitelj, 1. kolovoza u ulici Šemovečkih žrtava u Varaždinu provalio u kuću iz koje je otuđio prijenosna računala. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Pročitajte detalje
U Varaždinu, u zagrebačkoj ulici kod mosta preko rijeke plitvice došlo je do prometne
10/08/2022